TTB Genel Sekreteri Bu Akşam HAYAT TV'de Sağlıktaki Son Gelişmeleri Değerlendiriyor

altTürk Tabipleri Birliği Genel Sekreteri Bayazıt İlhan bu akşam (Pazartesi) 21.40’da Hayat Televizyonu’nda Sıfıraltı Programının konuğu.

Evrensel Gazetesi Ankara Temsilcisi Sultan Özer’in hazırlayıp sunduğu Sıfıraltı’ya katılan Bayazıt İlhan, Kamu Hastane Birlikleri ve şehir hastanelerini anlatıyor. Yeni uygulamaya konulan düzenlemeleri değerlendiren İlhan, sağlık alanında kamunun uğratıldığı milyarlarca liralık zararı anlatıyor. Hastanelerin emekçiler yerine piyasaya hizmet edeceğine dikkat çeken İlhan, Ulusal Sağlık Veri Seti gibi düzenlemelerle toplanılan verileri Hayat Televizyonu’na değerlendirdi. Sıfıraltı, bu akşam saat 21.40’da Hayat Televizyonu’nda.