Mersin Tabip Odası, Mersin Eczacı Odası ve Mersin Veteriner Hekimler Odası’nın ortak çatısı olacak Mersin Sağlık Plarformu (MESAP) Yerleşkesi’nin temel atma töreni 12.07.2017 Çarşamba günü yapıldı. Açılışa CHP Mersin Milletvekilleri Prof. Dr. Aytuğ Atıcı, Uzm. Dr. Hüseyin Çamak, Türk Eczacılar Birliği Başkanı Ecz. Erdoğan Çolak, Adana Tabip Odası Başkanı Doç. Dr. Ali İhsan Ökten,çok sayıda sivil toplum örgütü temsilcisi, üyelerimiz ve Mersin Büyükşehir Belediyesi Başkanı Burhanettin Kocamaz katıldılar.

Mersin Tabip Odası Başkanı Dr. Ful Uğurhan platform adına açılış konuşmasını yaptıktan sonra, Türk Tabipleri Birliği Merkez Konseyi Başkanı Prof. Dr. Raşit Tükel’in gönderdiği mesajı okudu. Açılış konuşmalarının ardından Mesap Yerleşkesi için emeği geçenlerle birlikte temel atma töreni yapıldı.

Mersin Tabip Odası Başkanı Dr. Ful Uğurhan'ın Açılış Konuşması için tıklayınız...