Bursa Tabip Odası, Bursa Ulucami yakınında 27 Nisan 2016 günü meydana gelen canlı bomba saldırısıyla ilgili açıklama yaptı.

TERÖRÜ LANETLİYORUZ

Bursa bir canlı bomba saldırısı ile sarsıldı. Saldırının canlarımızı kaybetmeden, yalnızca hafif yaralanmalarla atlatılmış olması en büyük tesellimiz. Bu olayda bir kez daha hekim ve sağlık çalışanı arkadaşlarımızın özverili çalışmalarına tanık olduk.

Terörü nereden gelirse gelsin bir kez daha lanetliyoruz. Ülkemizde barış ve huzur dolu günlerin geri gelmesi en büyük dileğimiz. Daha büyük acılar yaşanmaması için bizi yönetenleri gereken önlemleri almak üzere göreve çağırıyoruz.

Olayda yaralanan vatandaşlarımıza acil şifalar diliyor ve Bursa halkına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Bursa Tabip Odası