CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, TTB ve İTO Yöneticileriyle Görüştü

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı adayı belirleme turları kapsamında Türk Tabipler Birliği (TTB) ve İstanbul Tabip Odası (İTO) yöneticileriyle bir araya geldi.

İstanbul Tabip Odası’nda 5 Haziran 2014 tarihinde gerçekleşen görüşmeye TTB Merkez Konseyi Başkanı Prof. Dr. Özdemir Aktan, TTB Merkez Konseyi Üyesi Dr. Osman Öztürk, İTO Başkanı Prof. Dr. Selçuk Erez ve İTO Genel Sekreteri Dr. Samet Mengüç katıldı.
Görüşmenin ardından ise basın toplantısı düzenlendi ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, gazetecilerin sorularını yanıtladı. CHP Genel Başkanı, seçim sürecinde rekabet koşullarının eşit olmadığını ve bu konuda YSK'nın kararlarını beklediklerini belirterek, kısa süre içinde adaylarını belirleyeceklerini bildirdi.