Açık uçlu TUS'a karşı imza kampanyası

Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi’nin Tıpta Uzmanlık Sınavı’nda açık uçlu soruların sorulabileceğine ilişkin açıklamasına karşın, tıp öğrencilerinin katılımını hedefleyen bir imza kampanyası başlatıyoruz.

İnternet ortamındaki “sanal” imza kampanyalarından ziyade, yazılı imza kampanyasını tercih etmemizin en temel nedeni, kampanya süresince tıp öğrencilerimizin birbirleriyle temas ederek sorunlarını, fikirlerini, önerilerini tartışabileceği “gerçek” ortamlar yaratmak.

İmza metni ektedir. Fakültelerinizde topladığınız imza föylerini en geç Mart’ın ilk haftası Türk Tabipleri Birliği Merkez Konseyi’ne posta ile iletmeniz gerekmektedir. Postalarınıza “ÖSYM İmza Kampanyası” bilgisini içeren bir not iliştirmeniz önemle rica olunur.

Ayrıca Twitter üzerinden #OSYMBiziDinle hashtag’i bu konu ile ilgili aktif kullanılan hashtag olacaktır. Fikir ve katkılarınızı Twitter ve e-posta yoluyla bize iletmenizi rica ederiz.

Türk Tabipleri Birliği Merkez Konseyi

Adres: Türk Tabipleri Birliği Merkez Konseyi
GMK Bulvarı Şehit Daniş Tunalıgil Sok. No: 2 / 17-23
Maltepe / ANKARA