Türk Tabipleri Birliği (TTB) Merkez Konseyi, Mardin Tabip Odası Yönetim Kurulu üyeleri ile bir araya geldi.

Son dönemlerde Türkiye’nin ve dünyanın da öncelikli gündemi haline gelen COVID-19 pandemisi ve aşılama çalışmalarında gelinen son durumun ele alındığı görüşmede sağlık alanında birlikte yürütülebilecek çalışmalar üzerine fikir alışverişinde bulunuldu.

TTB Merkez Konseyi daha sonra Mardin İl Sağlık Müdürü Saffet Yavuz'u ziyaret ederek Mardin'de sağlık alanındaki çalışmalar ve aşı uygulamalarındaki son durum hakkında bilgi aldı, görüş alışverişinde bulundu.

Son olarak ise Ahmet Lütfiye Çağlar Aile Sağlığı Merkezi'ni ziyaret eden TTB Merkez Konseyi üyeleri, sağlık çalışanları ve aile hekimlerinden aşılama çalışmalarına ilişkin saha verileri aldı.