TTB Hekim Buluşmaları Adıyaman, Osmaniye ve Batman’da Devam Etti

Türk Tabipleri Birliği’nin (TTB) “Emek Bizim Söz Bizim” diyerek başlattığı yeni mücadele süreci kapsamındaki hekim buluşmaları 27 Ekim 2021 günü devam etti.

TTB Merkez Konseyi II. Başkanı Doç. Dr. Ali İhsan Ökten ile Adıyaman Tabip Odası yöneticileri; Adıyaman Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ndeki hekimlerle bir araya geldi. Ziyarette hastanenin başhekimi ile bir görüşme de yapıldı. Daha sonra özel hastaneler ve aile sağlığı merkezlerine ziyaretler gerçekleştirildi. Sağlık çalışanlarıyla yapılan görüşmelerde eylem sürecine ilişkin bilgiler verildi, sorunlar ve talepler üzerine fikir alışverişi yapıldı. Adıyaman Tabip Odası’nda ise COVID-19 Meslek Hastalığı Yasası ve her yıla 120 gün yıpranma payı talepli basın açıklaması düzenlendi. Ökten ayrıca Osmaniye’de de tabip odası yöneticileri ile Osmaniye Devlet Hastanesi’ndeki hekimleri ziyaret etti.

TTB Merkez Konseyi üyesi Dr. Halis Yerlikaya ve Batman Tabip Odası yöneticileri de Batman Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ndeki hekimleri ziyaret etti ve öğle arasında bir de toplantı düzenlendi. Ziyarette hastanenin başhekimi ile görüşüldü. Daha sonra Batman İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Hakan Pamukçu ile bir görüşme yapıldı. Son olarak kentteki aile sağlığı merkezlerinde sağlık çalışanlarına ziyaretlerde bulunuldu.

TTB Merkez Konseyi üyeleri, ziyaretlerde iletilen talepleri 23 Kasım günü başlayacak Beyaz Yürüyüş ile Ankara’ya taşıyacak.

Beyaz Yürüyüş’ün Coşkusu ve Kararlılığı Beyaz Forum’a Taşındı: “Artık Talep Eden Değil, İnşa Eden Olacağız; Toplumsal Sağlık Mücadelemizi Yükselteceğiz!”

“Beyaz Yürüyüş” Dördüncü Gününde Eskişehir’deydi: “Bu Sağlık Sistemini Tarihin Çöplüğüne Atma Sözü Veriyoruz!”

“Beyaz Yürüyüş” Üçüncü Gününde Bursa’daydı: “Yaşamak Yaşatmak İstiyoruz!”

“Beyaz Yürüyüş” İkinci Gününde Kocaeli’deydi: Haklarımızı Alana, Sağlıklı Bir Türkiye Yaratana Kadar Mücadele Edeceğiz!

TTB ve Tabip Odalarının Eylemlerinde Altıncı Hafta: Haklarımızda ve Sağlık Mücadelesinde Yan Yana Omuz Omuzayız!

TTB, Beyaz Yürüyüş’ünü Başlattı: “Biz Birlikteysek Umut Var!”

TTB ve Tabip Odalarının Eylemlerinde Beşinci Hafta: Dr. Aynur Dağdemir’i Anıyoruz, Sağlıkta Şiddete Karşı Etkin Yasa ve Güvenli İşyerleri İstiyoruz!

TTB Hekim Buluşmaları Aydın ve Ordu’da Devam Etti

TTB Hekim Buluşmaları İzmir ve Samsun’da Devam Etti

TTB ve Tabip Odalarının Eylemlerinde Dördüncü Hafta: Çalışma Koşullarımızda İyileştirme ve Güvenli, Sağlıklı Çalışma Alanları İstiyoruz!

TTB Hekim Buluşmaları Manisa ve Giresun’da Devam Etti

TTB ”Emek Bizim Söz Bizim” Eylem Süreci Kapsamında Siyasi Parti Ziyaretlerine Devam Etti

TTB ”Emek Bizim Söz Bizim” Eylem Süreci Kapsamında Siyasi Parti Ziyaretlerine Başladı

TTB Hekim Buluşmaları Isparta ve Burdur’da Devam Etti

TTB Hekim Buluşmaları Antalya’da Devam Etti

TTB ve Tabip Odalarının Eylemlerinde Üçüncü Hafta: Hekim Maaşlarında 7200 Ek Gösterge ve Yükseltilmiş Özel Hizmet Tazminatı Oranı İstiyoruz!

TTB ve Tabip Odalarının Eylemleri Sürüyor: Her Yıla 120 Gün Yıpranma Payı ve COVID-19 Meslek Hastalığı Yasası İstiyoruz!

TTB Tarafından Siyasi Partilere İletilen Sağlık Çalışanlarının Sorunları ve Talepleri, HDP Tarafından Soru Önergesi Olarak Sundu

TTB Hekim Buluşmaları Bolu ve Ankara’da Devam Etti

Sağlık Çalışanlarının Fiili Hizmet Zammının Artırılması İçin TTB’nin Hazırladığı Kanun Teklifi, CHP Tarafından TBMM Başkanlığına Sunuldu

Bölge Tabip Odaları Toplantıları Marmara’da Devam Etti

TTB Hekim Buluşmaları Çanakkale ve Bursa’da Devam Etti

TTB Hekim Buluşmaları Tekirdağ ve Bursa’da Devam Etti

TTB Hekim Buluşmaları Edirne ve Balıkesir’de Devam Etti

TTB ve Tabip Odaları İşyerlerinden Seslendi: 5 Dakikada Hekimlik Yapılmaz, Sağlık 5 Dakikaya Sığmaz!

TTB Hekim Buluşmaları Kırklareli, Ankara ve Kocaeli’de Devam Etti

Bölge Tabip Odaları Toplantıları Karadeniz’de Devam Etti

TTB Eylem Takvimini Açıkladı: Bu Sağlık Sistemi İflas Etmiştir, Artık Söz Bizdedir!

Bölge Tabip Odaları Toplantıları Başladı

TTB ve Tabip Odaları Yeni Bir Mücadele Süreci Başlattı: Karanlığa Karşı; Önlüğümüzün Beyazına, Özlük Haklarımıza, Halkın Sağlık Hakkına Sahip Çıkıyoruz - Emek Bizim Söz Bizim!