Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonu (KESK) Merkez Yürütme Kurulu, 03 Temmuz 2018 tarihinde Türk Tabipleri Birliği (TTB) Merkez Konseyi’ni ziyaret etti.

KESK Eş Genel Başkanı Mehmet Bozgeyik, KESK Eş Genel Başkanı Aysun Gezen, KESK Genel Sekreteri Ramazan Gürbüz, KESK Kadın Sekreteri Gülistan Atasoy, KESK TİS ve Uluslararası İlişkiler Sekreteri Yusuf Şenol ve KESK Mali Sekreteri Elif Çuhadar’dan oluşan heyet, TTB Merkez Konseyi Başkanı Prof. Dr. Sinan Adıyaman, TTB Genel Sekreteri Dr. Bülent Nazım Yılmaz, TTB Merkez Konseyi üyesi Dr. Selma Güngör, TTB Merkez Konseyi üyesi Prof. Dr. Çetin Atasoy ve TTB Merkez Konseyi üyesi Prof. Dr. Gülriz Erişgen ile görüştü.

Heyet, yeni yönetim dönemi için başarı dileklerini ve desteğini iletti. Görüşmede, önümüzdeki süreçte ortak mücadelenin önemine dikkat çekildi.