İSİH Kolu Yürütme Kurulu Bursa’da İşyeri Hekimleri ile Buluşacak

Türk Tabipleri Birliği (TTB) İşçi Sağlığı ve İşyeri Hekimliği Kolu Yürütme Kurulu 19 Haziran 2022 Pazar günü Bursa’da işyeri hekimleri ile buluşacak.

Türkan Saylan Toplantı Salonu’nda düzenlenecek toplantı saat 11.00’da başlayacak.

Değerli meslektaşlarımız,

İşyeri hekimlerinin mesleki bağımsızlıklarının güvence altına alınması, çalışma koşullarının ve özlük haklarının iyileştirilmesi, çalışma haklarının gasp edilmesinin önlenmesi ve sertifika kiralamanın engellenmesi… çözüm bekleyen sorunlarımızdan bazıları.

Bugün hepimizin her zamankinden daha fazla bir arada olmaya ve örgütlü davranmaya ihtiyacımız var.

Tüm işyeri hekimlerinin, Tabip Odaları İşçi Sağlığı ve İşyeri Hekimliği komisyonları, TTB İşçi Sağlığı ve İşyeri Hekimliği (İSİH) Kolu çalışma ve üretme süreçlerine katılmasının ve kendilerini eşit söz-karar sahibi olarak ifade edebilmesinin olanaklarının sağlanması son derece önemli.

Ortak birikim ile mesleki değerlerimiz çevresinde dayanışmayı artırarak, emeğimize, mesleğimize ve geleceğimize sahip çıkan bir süreci hep birlikte örmek istiyoruz.

Bu amaçla TTB İSİH Kolu olarak, işyeri hekimleriyle  bulundukları illerde/bölgelerde toplantılar yapıp, sorunları ve çözüm önerilerini ve yapmamız gerekenleri ortaklaştırmaya çalışıyoruz. Ve 19 Haziran 2022 tarihinde Bursa Tabip Odası'nın çatısı altında, sizlerle  bir araya geleceğiz.

Gücümüzün birliğimizden geldiğine inanıyor, tüm işyeri hekimlerimizi, bu hassas dönemde dayanışmaya, haklı taleplerimize sahip çıkmaya davet ediyor ve toplantımıza katılımını bekliyoruz.

Saygılarımızla...