Güney İlleri Tabip Odaları İşyeri Hekimleri Toplantısı 24 Temmuz’da Yapılacak

Türk Tabipleri Birliği (TTB) İşçi Sağlığı ve İşyeri Hekimliği (İSİH) Kolu işyeri hekimleriyle bulundukları illerde/bölgelerde toplantılar yapıp, sorunları ve çözüm önerilerini ve yapılması gerekenleri ortaklaştırmaya çalışıyor.

TTB İSİH Kolu Yürütme Kurulu 23-24 Temmuz 2022 tarihlerinde Güney İlleri Tabip Odaları (Adana, Adıyaman, Gaziantep-Kilis, Hatay, Kahramanmaraş, Mersin, Osmaniye ve Şanlıurfa Tabip Odaları)  İşyeri Hekimleri ile bir araya gelecek.

23 Temmuz Cumartesi günü Nardüzü/Arsuz’da Hatay Tabip Odası bölgesindeki işyeri hekimleri ile buluşacak. Güney İlleri İşyeri Hekimleri Bölge Toplantısı ise 24 Temmuz 2022 tarihinde Adana Tabip Odası’nın ev sahipliğinde gerçekleştirilecek.

Gündemler

• TTB İSİH Kol çalışmaları ve önümüzdeki dönemde yapılması planlanan çalışmalar
  • Bölge tabip odalarımızın komisyonların faaliyetlerinin aktarılması
  • İşçi Sağlığı ve İşyeri Hekimliği alanından yaşanan sorunlar ve çözüm öneriler