“Yüksekte Çalışma Kursu” Düzenlendi

Türk Tabipleri Birliği (TTB) İşçi Sağlığı ve İşyeri Hekimliği Kolu tarafından “Yüksekte Çalışma Kursu” 26 Şubat 2022’de çevrimiçi olarak yapıldı. Eğitime 34 tabip odasından 212 işyeri hekimi katıldı.

TTB Sürekli Tıp Eğitimi/Sürekli Mesleki Gelişim Akreditasyon Kredilendirme Kurulu tarafından 4,5 STE/SMG kredisi ile akredite edilen eğitimin katılım belgeleri katılımcıların bağlı olduğu tabip odasına en kısa sürede gönderilecektir.

İşyeri hekimlerinden olumlu geri bildirimleri alınan bu eğitime; gerek hazırlanış aşamasında gerekse de kurs süresince emek ve katkı sunan herkese şükranlarımızı bildirir, ilerleyen dönemlerde düzenlenecek işyeri hekimliği eğitimlerinde meslektaşlarımızla tekrar birlikte olmak dileğiyle saygılarımızı sunarız.

TTB İşçi Sağlığı ve İşyeri Hekimliği Kolu