FİLİSTİNDE YAŞANAN KATLİAMA SON VERİLSİN !!!

TTB TÖK MYK  geçen hafta gerçekleştidirdiği toplantıda İsrailin Filistinde gerçekleştirdiği emperyalist saldırıyı kınadı.Tüm halka yönelik girişilen ve hiç bir sınır tanımayan bu katliamın en temel insan hakkı olan yaşam hakkını hiçe saydığını dile getirdi.Ankara da ATO-TÖK üyeleri de Yüksel caddesinde gerçekleştirdiği basın açıklamasında MYK nın yaptığı açıklamayı kamuoyuyla paylaştı...Yapılan açıklama şöyleydi :

Dünya medeniyetlerinin kalbi olan Ortadoğu'da sınıfların tarihinden beri süregelen kavga ezilen halklar tarafından tüm kararlılığı ile devam ettiriliyor. Başta ülkemizde,Irak'ta, Afganistan'da olmak üzere tüm Ortadoğu'da emperyalist planların uygulayıcılarına karşı direniş devam ederken; emperyalizmin bölgedeki işbirlikçilerinden Siyonist İsrail'e karşı direnişin merkezi olan Filistin'de son günlerde ortaya çıkan vahşet tablosu, emperyalizmin Ortadoğu halklarına karşı acımasız bir kıyım ve katliam başlattığını göstermektedir.

Dünya halkları 12 gündür gözyaşı döküyor, çünkü siyonist İsrail rejimi 12 gündür Filistin topraklarındaki Gazze halkına bombalar yağdırıyor;tanklarıyla tüm her şeyi yok ediyor.1982'de binlerce Filistinlinin katledildiği Sabra ve Şatilla katliamlarını hatırlatan bu saldırılar sonucunda şimdiye kadar 570'e yakın ölü ve binlerce yaralı bulunmaktadır.

İsrail Hanuka bayramının son gününde adına "dökme kurşun" denilen bir hava saldrısıyla Hamas'ın ateşkesi uzatmamasını bahane ederek Gazze halkının üzerine yüzlerce bomba gönderdi. Okulları, ibadet merkezlerini, hastaneleri ve devlet kurumlarını yani bir toplumun örgütlü bir şekilde yaşamasını sağlayacak tüm kurumları yok etti. Gazze deki sağlık bakanlığı arap ülkelerinden kendilerine ilaç ve ameliyat malzemeleri göndermelerini istedi, Çünkü siyonist İsrail rejimi yıllardır uyguladığı faşist politikalarla en temel insani gereksinimlerin ve tıbbi yardımların ulaştırılmasını engelliyor.

Dünya emperyalist devletleri Filistin halkına karşı uygulanan bu kıyımı yıllardır görmezden geliyor. Ya da sözde tarafsızlık kisvesi altında İsrail'e destek veriyor.

AKP hükümeti iktidara geldiği günden bugüne Ortadoğu halklarının can düşmanı olan katliamcı emperyalist dünya devletleriyle kolkola girerek yapılanlara ortak olmaktadır.

Bizler Tıp Öğrencileri olarak Ortadoğu halklarına karşı girişlen hiçbir katliama sesiz kalmayacağımızı bir kez daha haykırıyoruz. Ezilen halklara karşı girişlen kıyımlar ezilen halkların öfkesiyle boğulacaktır

Kahrolsun Siyonist İsrail Delveti

Kahrolsun Amerikan Emperyalizmi