"Krizde Sağlık" Konulu 22. Ata Soyer Güz Okulu

Ata Soyer 22. Halk Sağlığı Güz Okulu, “Krizde Sağlık” konusu ile 30 Kasım- 2 Aralık 2018 tarihlerinde İzmir Alsancak Havagazı Fabrikasında yapıldı. Türk Tabipleri Birliği desteğiyle İzmir Tabip Odası Halk Sağlığı Komisyonu tarafından SES ve İzmir  Büyükşehir Belediyesinin katkılarıyla düzenlenen etkinliğe çoğunluğu sağlık çalışanı olmak üzere 70 kişi katıldı.İlk gün krizlerin oluşum süreçleri, ikinci gün krizin emekçilere etkisi, son gün krizin sağlığa etkisi ve baş etme yolları tartışıldı. Güz Okulunda her eğitim günü, katılımcı ve eğiticilerin birlikte olduğu, müzik dinlentileri ile sonlandırıldı. Okulun öğrencileri arasında TTB Merkez Konseyi üyeleri ve İzmir Tabip Odası Yönetim Kurulu üyeleri de vardı. Güz okulu afiş ve programı aşağıda paylaşılmıştır.