Isparta-Burdur Tabip Odası'ndan 'Halkla Buluşma Çadırı'

ispartaIsparta-Burdur Tabip Odası, 'Sağlıkta Çöküşüm' olarak nitelediği Sağlıkta Dönüşüm Programı'nı ve 'çöküşümün son hamlesi' olarak değerlendirdiği 663 sayılı KHK'yı vatandaşlara anlatmak amacıyla 'Halkla Buluşma Çadırı' kurdu.

Şehrin en işlek merkezinde, basın açıklaması ile açılan 'çadır' halkın büyük ilgisini çekti. 663 sayılı KHK ve götürdüklerinden haberdar olmayan halka gerek broşürler aracılığıyla, gerekse birebir sözlü olarak, hem Sağlıkta Dönüşüm Programı hem de KHK hakkında bilgi verildi. Ayrıca etkinlik süresince halka 2 gün aşure dağıtıldı. Halka aşure dağıtılmasının amacını, Isparta-Burdur Tabip Odası Başkanı Dr. İlker Büyükyavuz, 'Sağlık sisteminin nasıl aşureye çevrildiği acı gerçeğini halkımıza tatlı tatlı anlatmaya çalıştık' şeklinde ifade etti. Yoğun ilgi gören 'Halkla Buluşma Çadırı'nda sağlıkta dönüşüm ve 663 sayılı KHK'ya karşı halktan imza toplandı. İmza kampanyasına ilgi oldukça fazlaydı.

Fotoğraflar için...